Най-големият и модерен IT учебен център в Източна България - Advance

...
Най-големият и модерен IT учебен център в Източна България - Advance
Коментари Харесай

Advance Academy ще си партнира с ВТГ Г.С. Раковски

Най-големият и съвременен IT образователен център в Източна България - Advance Academy, стартира партньорство с Варненската комерсиална гимназия " Георги Стойков Раковски “, научи Varna24.bg .

Това партньорство сплотява опита на обичайна гимназия със знанията и опита на една от най-големите IT академии в България. Мисията на гимназията е да реализира своя принос за образуването на българското общество като " общество на знанието “, което директно съответствува с задачата на Advance Academy.

Варненската комерсиална гимназия има дългогодишна известност като предоставяща изцяло обучение на своите възпитаници, като актуалната визия на гимназията се оформя посредством формулата престиж, конкурентоспособност и обичаи.

Гимназията и Академията към този момент са работили дружно. Advance Academy взе присъединяване като компания наставник на учениците от паралелката " Икономика и мениджмънт “ по случай присъединяване им в годишния конкурс на УТФ " Млад Предприемач “. След провеждането на състезанието през месец април, 2022г., учениците завоюваха първо място за най-хубава презентация. Те трябваше да презентират на британски език и да се надпреварват с възпитаници от 5 страни и над 50 учебни заведения. Advance Academy продължава менторството си за идващия випуск на ВТГ и тази година ще работи дружно с паралелката по стопанска система и мениджмънт и настрана ще е наставник на учениците, които ще вземат присъединяване в състезанието " Високотехнологични решения за градове и общности " на Junior Achievements Bulgaria. 

Партньорството с Варненската комерсиална гимназия ще се изрази в това Академията да продължи менторството си над учениците за разнообразни надпревари и планове. Целта ѝ е да поддържа младите и тяхното образование и да способства за тяхната подготовка за идното им кариерно развиване в секторите на програмирането, маркетинга и дизайна. 

Advance Academy е учебен START UP стартирал през 2017 година. Академията е лицензирана от Националната организация за професионално обучение и образование. В портфолиото са включени образования за начинаещи и напреднали в няколко посоки – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM стратегии за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 6 години се организират професионални образования по Front End, Quality Assurance, PHP, Java, Дигитален маркетинг, JavaScript и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР